Niki N.D. Vlooien/tekenband hond - Neemolie - verstelbaar - 75 cm Bekijk groter

Niki N.D. Vlooien/tekenband hond - Neemolie - verstelbaar - 75 cm

C3052930

Nieuw product

Niki N.D. vlooien/tekenband voor honden met Neemolie.

Meer details

Op voorraad

7,95 €

Meer informatie

Vlooienband voor honden. Niki Natural Defence. Een natuurlijk product! 

Een natuurlijke bescherming zonder contra-indicaties. Praktisch en effectief.

Een lijn van natuurlijke producten die pure olie van Neem bevatten. Olie van Neem zorgt voor afweer voor parasieten en insecten en is zonder enig schadelijk effect op mens en milieu.

Vooral geschikt voor puppy's, oude dieren, herstellende, zwangere en zogende dieren en dieren die in contact komen met kinderen.

Niki Natural Defence-producten kunnen alleen of in combinatie met andere producten worden gebruikt.

Door de warmte van het dier in de nek wordt de stof geactiveerd, die aanwezig is in de band. Hiermee wordt het onaangenaam voor insecten en parasieten. Het zachte rubber, aangenaam geparfumeerd, maakt het gemakkelijk en vooral comfortabel voor het dier. De band veroorzaakt, dankzij de samenstelling, geen schadelijke effecten op dieren.

Instructie voor gebruik: geschikt voor iedere hond, grootte kan makkelijk aangepast worden naar het formaat van de hals van de hond. Makkelijk te snijden/knippen tot het juiste formaat. 
Eenmaal geopend is het effectief voor maximaal 6 weken en is het waterbestendig.

Wat is Neem-Olie?
Neem-olie is een plantaardige olie, die wordt verkregen door koude persing van de zaden van Melia Azadirachta, en nu wereldwijd bekend om zijn buitengewone eigenschappen en zijn vele toepassingen.

In de zaden is er de grootste variëteit en concentratie van actieve ingrediënten, die algemeen bekend zijn en worden gebruikt vanwege hun eigenschap dat ze ongewenst zijn voor insecten en parasieten en bescherming bieden tegen bacteriën en schimmels.

Bovendien heeft Neem-olie, net als alle plantaardige oliën, vochtinbrengende, verzachtende en regenererende eigenschappen, waardoor ze effectief zijn voor de meest voorkomende menselijke en dierlijke dermatologische aandoeningen.

Neem-olie is 100% biologisch.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Niki N.D. Vlooien/tekenband hond - Neemolie - verstelbaar - 75 cm

Niki N.D. Vlooien/tekenband hond - Neemolie - verstelbaar - 75 cm

Niki N.D. vlooien/tekenband voor honden met Neemolie.